Karadağ da hangi şehirde yatırım yapmalıyım ?

Karadağ da özellikle inşaat sektörü son zamanlarda çok hareketlendi.

Karadağ da hangi şehirde yatırım yapmalıyım ?

Karadağ da özellikle inşaat sektörü son zamanlarda çok hareketlendi, korona sonrasında ülke adeta turist akınına uğradı ve iyi sayılabilecek bir sezon geçirdi.

Turizme dayalı bir ülke olduğu içinde en çok konaklama ve turiste yönelik yapılan yatırımlar hızlı dönüş aldı.

Peki nerede yatırım yapmayalım ?

Bize en çok sorulan sorulardan bir tanesi bu, Karadağ da yatırım yaparken hangi şehiri seçmeliyim ? Nerede yatırım yapmalıyım ?

Bu sorunuza cevap vermek için gelen turistlerin hangi şehirde konakladıklarına bakmak gerekecek. Karadağın resmi istatistik sitesinden alınan bilgilere göre turistler gecelik konaklamalarını en çok kıyı bölgelerinde yapıyor.

Karadağ’a gelen her 100 turistten ortalama 85 tanesi konaklamalarında denize kıyı şehirleri tercih ediyor ve bir çarpıcı istatistik daha bu 85 kişinin de en az 50 tanesi Budva da konaklıyor.

Bu rakamlar bile aslında gayrimenkul seçiminde Budva’yı seçmenin çok avantajlı olduğunu gösteriyor. Bizde 3,5 senelik gözlemlerimize dayanarak şunu çok rahat söyleyebiliriz, Karadağ da yatırım yapmak için en iyi şehir Budva.

Sizlere bir çarpıcı örnek daha vereyim, Budva da kiralık ev bulmak her geçen gün zorlaşıyor günlük kiralamaya ayrılan evler yüzünden uzun dönem kiralık ev bulunamıyor.

0 Yorum Yapılmış

Yorum Yapın

Konu hakkındaki yorumlarınızı belirtebilirsiniz. Yorumlarınız yönetici tarafından onaylandıktan sonra yayımlanacaktır.