Karadağ'da Hangi işleri yapabilirim ?

2023 yılında Karadağ da hangi işler yapılır ? Ne tutar, hangi sektörler en fazla gelir elde ettirir. Bu yazımızda sizler için hazırladık.

Karadağ'da Hangi işleri yapabilirim ?

Karadağ'da yaşamak pek çok kişinin dikkatini çekmekte ve birçok aile yakın zamanda Karadağ'a yerleşmekte peki Karadağ'da hangi işler yapılabilir ? Hangi işi yaparsak daha çok tutar ? Bu yazımızda sizlere yardımcı olması için pek çok ipucu ve tüyo vereceğiz ancak şunu belirtelim yazımız kesinlikle yatırım tavisiyesi değildir ticaretin nerede yapılırsa yapılsın bir risk olduğu göz önünde bulundurulmalıdır .

Bence ... Yazımıza 6 senelik tecrübelerimiz ve gözlemlerimizle başlayalım burada gördüğüm pek çok örnek bana şunu çok rahatlıkla dedirtiyor her zaman bildiğiniz işi yapmak sizi 2-0 önde başlatır, bilmediğiniz işi yapmak o işte tecrübe kazanana kadar size zaman + maliyet olacaktır buda size olumsuz yansıyacaktır.

Gelelim Karadağ'da 2023 yılında yapılabilecek en iyi işlere

 İnşaat:

Geçen sene olduğu gibi bu senede listemizin birinci sırasında İnşaat işleri yer almakta bunun en önemli sebebi Karadağ'ın çok fazla göç alması ve konut ihtiyacının çok olması. İnşaat çok kapsamlı bir sektör bu sektörün her kalemi Karadağ'da yapılabilecek işler arasında zirvede yer alıyor diyebiliriz. Bir yer yapıp satmak, taşeronluk yapmak, inşaat malzemeleri getirmek, inşaat malzemeleri satan bir yer açmak ve daha bir çok şey sayabiliriz İnşaat işlerine.

Otelcilik:

Karadağ da yapabileceğiniz en iyi işler arasında Otelcilik başlarda yer almakta, ülkenin en önemli geçim kaynağı Turizm böyle olunca çok fazla konaklama ihtiyacı olmakta otel sayısı çok fazla olsada yetersiz gelmekte airbnb ve booking yaygın olarak kullanılmakta.

İthalat İhracat:

Yapılabilecek işler arasında ithalat ihracat önemli bir yer tutmakta, Karadağ'da aklınıza gelebilecek herşey genelde ithal olarak diğer ülkelerden gelmekte üretim çok fazla yok . Türkiye ve başka ülkelerden Karadağ'a ürün ve malzeme getirebilirsiniz. Tabi burada iyi bir gümrükçü ile çalışmak çok önemli  bu konuda 6 senelik tecrübemiz ve onlarca deneyimimizle anlaşmalı gümrükçülerimizle sizlere hizmet vermekteyiz.

Cafe Açmak:

Karadağ'da yapılabilecek iyi işlerden bir taneside kesinlikle bir cafe açmak tabi bunun için biraz uğraşmanız gerektiğini söylemek isteriz eğer kiraladığını dükkan da daha önce cafe işi yapılmamışsa cafe açmak için gerekli izinleri almalısınız bu konuların hepsinde muhasebe ofisimiz sizlere yardımcı olmaktadır.

0 Yorum Yapılmış

Yorum Yapın

Konu hakkındaki yorumlarınızı belirtebilirsiniz. Yorumlarınız yönetici tarafından onaylandıktan sonra yayımlanacaktır.